În Hărnicești, dosar penal • Un tânăr, fără permis, a provocat un accident

0
61

Joi, la ora 11.37, polițiștii au intervenit la un accident rutier produs în localitatea Hărnicești.
La fața locului, polițiștii au constatat că un tânăr, de 22 de ani, din Ocna Șugatag, a condus un autoturism, iar când a ajuns la intersecția DJ185 cu DN18, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de către un bărbat, din Moisei.
În urma evenimentului rutier, a rezultat vătămarea corporală a unei femei, pasager într-unul dintre autoturisme, care a fost transportată la spital.
În urma verificărilor, s-a constatat că tânărul nu deține permis de conducere. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest rezultatul fiind „zero”.
În cauză, s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul fără permis.

În Baia Sprie, dosar penal
Fără permis și sub influența alcoolului

Joi, la ora 15.46, polițiștii au fost sesizați că în parcarea unui supermarket din oraș a avut loc un accident rutier.
La fața locului, polițiștii au identificat un autoturism care prezenta avarii, iar în urma verificărilor au identificat și conducătorul auto, un tânăr, de 22 de ani, care nu deține permis de conducere pentru nici o categorie.
Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0.72 mg/l alcool pur în aerul expirat motiv pentru care a fost condus la Spitalul Județean, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei
În cauză, cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului și fără a deține permis.

În Vișeu de Sus
O tânără a ajuns la spital

Joi, la ora 8, polițiștii au intervenit la un accident rutier produs pe strada Bogdan Vodă.
La fața locului, polițiștii au constatat că un autoturism condus de un tânăr, de 19 ani, din Ruscova, dinspre Vișeu de Jos înspre Vișeu de Sus, a părăsit partea carosabilă și s-a oprit în gardul unui imobil.
În urma producerii accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală a unei tinere, de 17 ani, pasager în autoturism, care a fost transportată la Spitalul Orășenesc.
Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind „zero” și i-au fost recoltate mostre biologice de sânge și urină în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei și prezenței în organism a substanțelor psihoactive.
La controlul autoturismului, au fost identificate, în bord, 6 articole pirotehnice (petarde), care au fost ridicate.
În cauză, se efectuează cercetări cu privire la săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept.

În Vișeu de Sus
Doi pasageri au ajuns la spital

Joi, la ora 10.32, polițiștii au fost sesizați că pe DN18 a avut loc un accident rutier.
La fața locului, polițiștii au stabilit că un bărbat, de 28 de ani, din Săcel, în timp ce conducea o autoutilitară, dinspre Moisei înspre Vișeu de Sus, a intrat în coliziune cu un microbuz, condus de către un bărbat, de 43 de ani, din Vișeu de Jos.
În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală ușoară a doi pasageri, de 15 și 33 de ani, aflați în microbuz, care au fost transportați la spital, nefiind necesară internarea lor.
Ambii conducători auto au fost testați alcoolscopic, rezultatele fiind „zero”.
Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.