Ambulanța privată Maramureș își oferă serviciile

1
286

Având în vedere situația în care ne aflăm, când Serviciul de Ambulanță Județean este suprasolicitat nu numai de cazurile de infectare cu Covid-19 ci și pentru alte boli, există alternativa serviciului de Ambulanță privat în Maramureș.
Pentru cei care doresc să apeleze la acest serviciu, o pot face la tel: 0786.521.000. De asemenea se oferă inclusiv transport în regim „De la pat la pat”, precum și servicii de testare: Teste Rapide Antigen COVID-19.

1 COMENTARIU

  1. Ma bucur sa aud de aces t success dar in acelasi timp ma intristeaza faptul ca mam mea nu a reusit sa beneficieze de aceasta interventie. pentru mine, a fost un soc teribil sa vad si sa inteleg ce inseamana o nefrectopmie traditionala. Sunt fericita ca mama a reusit sa se recuperze, dar pentru mine si toti ce dragi, va ramane cu o cicratice care ne raminteste prin ce a trecut.
    Eu sper ca spitalul Baia Mare va primi ajutorul cuvenit pentru a putea sa efectueze aceste interventii cu minim de suferinta. Multumim Dr Vincse Bella pt profesionalism si dedicatie profesionala.

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.