Minaur pierde un jucător important la comisii

0
158

Minaur pierde un jucător important, după ce mijlocașul Paul Cătălin Nistor a fost declarat liber de contract de Comisia de Recurs din cadrul Federației Române de Fotbal. Mijlocașul s-a aflat în litigiu cu clubul băimărean încă din luna august, când jucătorul și-a înaintat memoriu către Comisia Națională de Soluționare a Litigiilor pentru neplata drepturilor salariale, dar și pentru a deveni jucător liber de contract, aspect prevăzut în regulament în situația în care un jucător deține restanțe de minimum de trei luni.
După lungi amânări și tergiversări, tipic comisiilor din cadrul FRF, CNSL a dat câștig de cauză celor de la CS Minaur, club care i-a achitat parțial restanțele salariale doar după ce jucătorul și-a depus memoriu. Nefiind împăcat cu decizia primei comisii, jucătorul adus de la CFR Cluj a atacat decizia la Comisia de Recurs. Decizie care a fost anunțată marți, 26 octombrie, și care a devenit favorabilă în cele din urmă jucătorului, așa cum ar fi fost, de fapt, normal încă de la prima comisie. Hotărârea Comisiei de Recurs, care este mai jos, mai poate fi atacată la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne (TAS) în termen de 21 de zile de la comunicarea deciziei.
”Admite recursul. Modifică în tot Hotărârea CNSL nr. 385 din 21.09.2021. Admite cererea de chemare în judecată formulată de jucătorul Nistor Paul Cătălin, în contradictoriu cu CS Minaur Baia Mare. Constată încetarea raporturilor contractuale dintre jucătorul Nistor Paul Cătălin și CS Minaur Baia Mare pentru justă cauză, în temeiul art. 18.10. lit a) din RSTJF, începând cu data de 26.10.2021. Obligă clubul CS Minaur Baia Mare la plata către jucătorul Nistor Cătălin a cheltuielilor de judecată și în fond și recurs. Definitivă și executorie pe plan intern. Hotărârea poate fi atacată la TAS, în termen de 21 de zile de la comunicare”, este decizia Comisiei de Recurs din cadrul FRF.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.