Dăruind vei dobândi! Să-l ajutăm pe Nicolas!

0
162

În preajma sărbătorii de Sfântul Nicolae, Clubul Sportiv Fan Sport, în parteneriat cu Ansamblul Folcloric Național Transilvania, organizează ediția a II-a a evenimentului caritabil „Dăruind vei dobândi”.
Prietenul nostru NICOLAS LUPȘE, un băiat, de 7 ani, din localitatea Ulmoasa, diagnosticat cu hidrocefalie, a suferit până în prezent 16 intervenții chirurgicale, iar acum necesită recuperare (Barcelona și Târgu Mureș) și tratament medicamentos, o parte procurat doar din străinătate. Costurile pentru recuperarea și tratamentul lui Nicolas se ridică la aproximativ 1.000 euro/lună, bani de care familia nu dispune, dar se străduieşte să acopere măcar o parte din ei, reducând însă numărul ședințelor de recuperare.
Evenimentul organizat pentru Nicolas va cuprinde un meci de fotbal și un moment artistic, oferit de partenerii evenimentului, ce vor fi transmise live prin canale media.
Banii obținuți din vânzarea biletelor (5 lei/bilet) vor fi virați în contul deschis pe numele lui Nicolas.
Și cum nu doar Nicolas are nevoie de bucurii, organizatorii au inițiat și o tombolă cu premii, de care se pot bucura atât adulții, cât și copiii: echipament sportiv, minge de fotbal, vouchere la restaurant sau abonamente pentru o lună la un club de robotică pentru copii.
Parteneri: Clubul Sportiv Fan Sport, Ansamblul Folcloric Național „Transilvania”, restaurantele Glory și Smart, Code School Clubs Baia Mare.
Sunt așteptate să se alăture și alte entități care doresc să sprijine acest eveniment caritabil.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.