CSȘ 2 Baia Mare, medalii la Brașov

0
25

În perioada 12-14 noiembrie, la Brașov, s-au desfășurat 3 competiții de gimnastică ritmică, organizate de către Federația Română de Gimnastică Ritmică în colaborare cu ACS Ritmic Aly Gym Brașov. La aceste competiții au participat 15 cluburi din țară: cinci din București, două din Brașov, Cumpăna-Constanța, Arad, Timișoara, Oradea, Iași, Ploiești, Cluj și CSȘ 2 Baia Mare – care s-a prezentat cu 9 gimnaste, însoțite de profesoara Mihaela Borz.
La Cupa României, gimnasta Dea Banc a concurat la categoria juniori 2 și s-a clasat pe locul 6 la individual compus (calificată în urma Campionatului Național de juniori 2 din luna septembrie).
Campionatul Național de Ansambluri: ansamblu fără-obiect de juniori 3 s-a clasat pe locul 3 (Olivia Petric, Iris Cucoșel, Oana Borcuti, Karolina Man, Alessya Popovici, Alessia Trufan, Carla Feher).
Festivalul Național de Gimnastică Ritmică: gimnasta Maya Coste a concurat la categoria juniori 4 și s-a clasat pe locul 2 la exercițiu fără-obiect.
Acestea au fost ultimele competiții naționale din acest an pentru secția de gimnastică ritmică. Peste două săptămâni, Dea Banc va participa la o competiție internațională în Polonia.
În luna decembrie, CSȘ 2 Baia Mare își propune să organizeze Serbarea anuală de final de an.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.