Evoluție bună, rezultat nemulțumitor • SCM Zalău – Știința Explorări Baia Mare 3-0 (27, 21, 24)

0
41

Știința Explorări Baia Mare a fost învinsă de SCM Zalău în prima manșă a sferturilor de finală din Cupa României, scor 3-0 (27, 21, 24), meci disputat marți seara pe terenul vicecampioanei.
Marele regret al confruntării pentru elevii lui Marius Botea și Sorin Pop e faptul că nu și-au adjudecat măcar un set după modul cum au decurs ostilitățile, oaspeții având o evoluție bună în cea mai mare parte a întâlnirii. Și au fost foarte aproape să se impună în seturile 1 și 3, decise după prelungiri, însă gazdele au gestionat mai bine finalurile celor două acte și le-au câștigat la 27 și 24. Știința Explorări a emis pretenții și în setul secund, s-a și aflat la conducere și a opus rezistență până la scorul de 21-19, însă SCM Zalău și l-a atribuit și pe acesta cu 25-21.

• SCM Zalău: Minic 15 p, Mihălescu 6 p, Bălean 10 p, Rîpeanu, Cuciureanu 6 p, Palacios 9 p, Bello Ruivo (libero). Au mai jucat: Kovalchuk 1 p și Coasă 2 p. Antrenori: Marius Lazăr și Andrei Păun.
• Știința Explorări Baia Mare: Taboada 3 p, Silvășan-Pașca 2 p, Klochko 10 p, S. Dragomir 3 p, Moreira 8 p, Crișan (libero). Au mai jucat: Catrina, Aldea 4 p și Tarța 6 p. Antrenori: Marius Botea și Sorin Pop.
• Au arbitrat: Nicolae Cristea și Mircea Rus. Observator FRV: Alexandru Mureșan (toți din Cluj-Napoca).
Returul sfertului dintre Știința Explorări și SCM Zalău se va desfășura în 19 ianuarie 2022.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.