Regele Mihai I și Ferdinand au bulevarde în Baia Mare

0
1745

Ședința Consiliului Local al Municipiului
Vineri, 3 decembrie, în Sala „Sfântul Ierarh Iosif Mărturisitorul” din ansamblul Catedralei Episcopale „Sfânta Treime” din Baia Mare, a avut loc ședința de îndată a Consiliului local al municipiului Baia Mare, în anul centenar al nașterii Regelui Mihai I (1921-2021).
La ședință au fost prezenți Preasfințitul Părinte Iustin, Episcopul Maramureșului și Sătmarului, și Preasfințitul Părinte Timotei Sătmăreanul, Arhiereu-Vicar.
În deschiderea ședinței, Preasfințitul Părinte Episcop Iustin a făcut un laudatio pentru Regele Mihai I al României.
Pe ordinea de zi au fost propuse spre dezbatere două proiecte, unul dintre acestea vizând modificarea nomenclatorului stradal al municipiului Baia Mare prin schimbarea denumirii din Bulevardul București în Bulevardul Regele Mihai I și din strada Grănicerilor în Bulevardul Regele Ferdinand.
Din cei 23 de membri ai Consiliului Local al municipiului Baia Mare au fost prezenți 18, proiectul fiind votat cu 17 voturi pentru și o abținere.
Toate cheltuielile pentru schimbarea cărților de identitate și a tuturor documentelor prevăzute de OUG nr. 97/2005, în baza solicitărilor depuse de persoanele cu domiciliul actual în B-dul București și strada Grănicerilor vor fi suportate de Primăria Municipiului Baia Mare.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.