Azi, ultima etapă a turului • Știința Explorări Baia Mare – SCMU Craiova

0
46

Azi, 15 decembrie, este planificată ultima etapă a turului, dar și a anului. Știința Explorări va evolua în intermediară pe teren propriu cu SCMU Craiova, partidă care va debuta la ora 17.00 în Sala Sporturilor „Lascăr Pană” și care va fi transmisă și de TVR 3, dar și pe pagina de face­book Baia Mare Urban Sports.
Oltenii vin în Maramureș din postura de favoriți și ocupanți ai poziției a patra, cu 23 puncte acumulate. Dar și deciși să contabilizeze un nou succes, după ce în etapa precedentă le-a administrat cu scurt 3-0 celor de la Unirea Dej. Gruparea situată pe poziția a șaptea, cu 15 puncte, vrea să le strice planurile adversarilor și își propune să se despartă de suporteri cu un rezultat pozitiv. Moralul este la cote înalte și în tabăra celor de la Știința Explorări, în urma celor trei puncte de la Rapid București, 3-1, iar din aceste considerente preconizăm că azi vom avea parte de o întâlnire atractivă și spectaculoasă în același timp.
Ultimul meci din acest an va fi oficiat de Paul Szabo-Alexi (Oradea) și Adrian Bărdășan (Târgu Mureș), iar băimăreanul Dinu Olăhuț este observatorul delegat de FRV.
Programul etapei 11, ultima a turului (miercuri, 15 decembrie): Dinamo București – Rapid București (ora 14.00); Steaua București – CSU UV Timișoara (ora 17.00); Arcada Galați – Universitatea Cluj-Napoca (ora 17.00); Știința Explorări Baia Mare – SCMU Craiova (ora 17.00, TVR 3, Facebook Baia Mare Urban Sports); SCM Zalău – Olimpia Titanii București (ora 18.00); Unirea Dej – CSU Știința București (ora 18.00).

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.