La CS Știința Electro Sistem, peste 400 de medalii în 2021

0
27

CS Știința Electro Sistem Baia Mare a tras linie după sezonul competițional 2021, și-a făcut bilanțul rezultatelor și și-a alcătuit topurile.
A fost un an greu, marcat în special de restricțiile cauzate de pandemie, dar acest fapt nu a fost un impediment major în pregătirea sportivă și obținerea de rezultate deosebite în acest an în competițiile de orientare sportivă.
Sportivul anului 2021 în cadrul clubului băimărean a fost declarat Alexandra Roman, care a obținut 16 medalii naționale și o medalie internațională. Deși este doar o junioară, ea a participat de mai multe ori în categoriile de tineret și chiar de seniori elită, unde a avut rezultate foarte bune. A reprezentat cu cinste România, făcând parte din loturile naționale de orientare-schi și orientare în alergare. Merită amintită și evoluția foarte bună a sportivului Cătălin Vădean, care a avut și el rezultate deosebite, 12 medalii naționale și alte 3 internaționale. De altfel, în ultimii ani, cei doi sportivi și-au disputat supremația în cadrul clubului sportiv Știința Electro Sistem Baia Mare.

Alexandra Roman, sportiva nr. 1 în 2021
Alexandra Roman, sportiva nr. 1 în 2021

193 de medalii la toate categoriile de vârstă în cadrul campionatelor naționale și Cupe ale României, peste 200 de medalii cucerite în alte competiții de nivel național, interjudețean sau regional, 10 medalii obținute la Campionatele Europene de Sud-Est, un loc 6 la Campionatele Europene de Juniori de orientare-schi, precum și 12 sportivi care au reprezentat România la competițiile internaționale de orientare-schi și orientare în alergare este bilanțul cu care clubul băimărean a încheiat acest sezon competițional în cele trei ramuri ale orientării: în alergare, pe schiuri și cu mountain bike-ul. În plus, 7 sportivi și cei doi antrenori ai clubului au fost incluși în topurile alcătuite de Direcția Județeană de Sport și Tineret Maramureș.

Topurile alcătuite de CS Știința Electro Sistem Baia Mare sunt următoarele:
• Feminin, clasament general: 1. Alexandra Roman; 2. Andreea Manu; 3. Tania Sabou
• Masculin, clasament general: 1. Cătălin Vădean; 2. David Hreniuc; 3. Alexandru Biro.
• Topul tinerelor speranțe: 1. Antonia Man; 2. Carla Maike; 3. Cristian Manu.
CS Știința Electro Sistem aduce mii de mulțumiri tuturor celor care au făcut posibil să se obțină aceste frumoase rezultate: antrenorilor Lucia Pop și Istvan Sebestyen, sportivilor și părinților lor, directorului general al SC Electro Sistem SRL – Ștefan Blasko, B&K Electro System – Liliana Blasko, CS Știința Baia Mare – director Zamfir Mesaroș, și școlilor din care fac parte sportivii și care susțin elevii în practicarea sportului de performanță

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.