Progresul Șomcuta Mare se reunește în 17 ianuarie

0
114

Aflată în zona retrogradării, Progresul Șomcuta Mare se află încă în vacanță, reunirea fiind prevăzută doar în 17 ianuarie.
Până atunci, stafful tehnic și administrativ va avea discuții cu jucătorii care nu mai intră în calcule pentru partea a doua a campionatului, dar vor exista negocieri și cu cei care urmează să se alăture formației antrenate de Dănuț Sabou. Deocamdată este certă venirea mijlocașului ofensiv Cristian Gherasim, originar din Baia Mare, care ultima oară a jucat pentru Șoimii Lipova.
Progresul Șomcuta Mare și-a stabilit, în schimb, programul jocurilor amicale din această iarnă, cu mențiunea că mai dispune de două date libere în calendar. Astfel, primul amical este planificat pentru 22 ianuarie cu Recolta Dorolț, echipă de Liga 4 din Satu Mare. Tot în ianuarie, pe 29, Progresul va disputa un meci de verificare împotriva colegei de serie Someșul Dej. În luna februarie, pe 5, 12 și 19 sunt stabilite jocuri cu CSM Satu Mare, SCM Zalău și Sănătatea Cluj-Napoca. Se mai au în vedere două amicale pentru 26 februarie și 5 martie.
Campionatul Ligii 3 se va relua în 12 martie cu ultimele trei etape din retur, Progresul urmând să joace la Someșul Dej, acasă cu Luceafărul Oradea și la CSM Satu Mare. Echipa maramureșeană ocupă locul 8 din 10, cu 14 puncte acumulate.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.