În Baia Mare • Dosar penal pentru conducere fără permis

0
45

Luni, polițiștii băimăreni au intervenit la un accident rutier produs pe strada Victor Babeș.
Un bărbat, de 41 de ani, din Baia Mare, aflat la volanul unui autoturism, intenționa să iasă din parcarea unui imobil și a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de către un bărbat, de 29 de ani, tot din municipiu.
În urma verificărilor, s-a constatat că bărbatul, de 41 de ani, nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
Deși în urma accidentului au rezultat doar pagube materiale, conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind „zero”.
În cauză, s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere fără permis.

În Târgu Lăpuș, accident rutier cu trei victime

Luni, în jurul orei 6, polițiștii au intervenit la un accident rutier produs pe strada Tineretului.
La fața locului, polițiștii au constatat că un bărbat, de 27 de ani, din Băiuț, în timp ce conducea un microbuz, a acroșat din spate un autoturism care încetinise pentru a vira la stânga și a pătrunde pe strada Maramureșului.
La volanul autoturismului a fost identificat un bărbat, de 56 de ani, din Cupșeni.
Microbuzul, care transporta 16 pasageri, a ajuns în peretele exterior al unui imobil, iar autoturismul a fost proiectat în gardul altui imobil.
În urma accidentului rutier, 3 pasagere au suferit vătămări corporale. Victimele, cu vârste cuprinse între 44 și 57 de ani, au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale.
Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind „zero”.
În cauză, s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

După o urmărire, a rămas cu autoturismul suspendat pe podul din Ulmeni

Polițiștii din Fărcașa au fost sesizați că, în apropierea podului care face legătura între localitățile Chelința și Ulmeni a avut loc un accident rutier de circulație soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.
La fața locului, polițiștii au identificat autoturismul, suspendat pe podul închis circulației rutiere, aflat în stadiul de construcție.
Ulterior, în ambulanță, polițiștii au identificat o tânără, de 21 de ani, care a relatat că, în timp ce o cunoștință o conducea cu autoturismul spre domiciliu, au fost opriți de un echipaj de poliție în Hideaga.
Conducătorul auto a demarat în trombă de lângă polițiști, fără a mai prezenta documentele de control, având ca direcție de mers podul care face legătura între Chelința și Ulmeni. Ulterior, știind că podul nu este pus în circulație, tânăra a sărit din autoturism în timpul mersului, de pe scaunul din dreapta față. Autoturismul a intrat pe rampa improvizată a podului, unde a rămas suspendat.
Tânăra a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale dar nu a rămas internată.
Polițiștii l-au identificat pe conducătorul autoturismului, un tânăr, de 27 de ani, iar în urma verificărilor s-a constatat că nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.
În continuare, se efectuează verificări pentru stabilirea stării de fapt și în vederea luării măsurilor legale.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.