„Domnițele râului”, pregătiri pentru supraviețuire

0
46

ACS Fotbal Feminin se află în plin proces de pregătire pentru partea secundă a sezonului, una în care va fi implicată în lupta pentru supraviețuire. În play-out, „domnițele râului” vor avea de înfruntat pe CSȘ Târgoviște, Ladies Târgu Mureș, Banat Girls Reșița, Piroș Security Arad și Universitatea Galați, meciuri care se vor derula tur-retur.
Lotul coordonat de antrenorul Octavian Dragomir nu a suferit mari modificări, ACS Fotbal Feminin dorind să dea credit, în mare parte, aceluiași nucleu de jucătoare. Față de prima parte a sezonului din lot nu mai fac parte Diana Pop, Patricia Șpan și Patricia Ardelean, toate renunțând la activitatea sportivă. Neavând posibilități de transferuri din pricina unui buget auster, strategia clubului este una de promovare a tinerilor jucătoare din pepiniera proprie. În acest sens, au făcut pasul către echipa mare Lorena Puja (2007), Patrisia Drule (2005), iar Lorena Pop (2004) a revenit în activitatea fotbalistică după 3 ani de inactivitate.
Datorită modificării calendarului școlar, ACS Fotbal Feminin a preferat să-și facă pregătirea de iarnă pe plan local, însă ședințele de pregătire nu au decurs așa cum ar fi trebuit, ninsoarea și lipsa infrastructurii împiedicând parcursul antrenamentelor normale.
Tehnicianul Octavian Dragomir a alcătuit un program care a cuprins și patru jocuri de verificare, însă doar două și-au atins scopul. Motivele aceleași: lipsa terenurilor și vremea capricioasă. Primul meci a fost împotriva campioanei Universitatea Cluj, cedat cu 1-7, însă prestația jucătoarelor a adus o oarecare mulțumire în tabăra „domnițelor râului”. ACS Fotbal Feminin a jucat și cu Universitatea Cluj II, de data aceasta victoria aparținându-ne, scor 3-0. Mai erau programate amicale cu Olimpia Gherla și United Bihor, contramandate în cele din urmă. În plan mai există, până la primul meci oficial, un joc școală cu echipa secundă a clubului, vineri, 25 februarie.
ACS Fotbal Feminin Baia Mare joacă în primul meci oficial, duminică, 6 martie, pe teren propriu, cu Banat Girls Reșița.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.