Şedinţa CAR Episcopie

0
62

Joi, 24 februarie 2022, cu începere de la ora 12,00, a avut loc, în incinta Catedralei Episcopale „Sfânta Treime” din Baia Mare, adunarea generală a membrilor Casei de Ajutor Reciproc (C.A.R.) din Episcopia Maramureşului şi Sătmarului, care a fost prezidată de către Preasfințitul Părinte Iustin, Episcopul Maramureșului și Sătmarului.

La acest eveniment de bilanţ a luat parte și Preasfințitul Părinte Timotei Sătmăreanul, Arhiereu-Vicar, Pr. Mihai Tira, președintele C.A.R. şi preoţi din cadrul Administrației Eparhiale, a părinților protopopi, precum și a altor membri.

În cadrul şedinţei anuale de bilaţ, părintele Mihai Tira a prezentat raportul de activitate pe anul care a trecut, al XXX-lea de la înfiinţare, și s-au luat hotărâri pentru bunul mers al activităţii pe anul în curs.

C.A.R. Episcopie are 736 de membri, din care 61 pensionari. În anul care a trecut au fost acordate împrumuturi la 126 membri, ajutoare de înmormântare pentru şase preoţi trecuţi la Domnul şi 24 de ajutoare la naşterea primului, celui de al doilea şi celui de al treilea copil.

Preasfinţitul Părinte Episcop Iustin a felicitat conducerea C.A.R. pentru întreaga activitate şi a cerut implicarea C.A.R. şi a protopopiatelor în acțiuni de sprijinire a familiilor nevoiașe aflate în imposibilitatea de a-și achita facturile la cheltuielile curente în urma majorărilor semnificative a preţurilor la utilități.

Arhid. Adrian Dobreanu
Responsabil Comunicații Media-online

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.