Reabilitarea, modernizarea și dotarea secțiilor chirurgicale din Spitalul Municipal Sighetu Marmației

0
30

Iată că un proiect de 12 ani al Spitalului Municipal Sighetu Marmației pentru care nu se găsise finanțare, azi prinde viață.
În urmă cu 3 ani, echipa spitalului a refăcut documentațiile tehnice și a întocmit cererea de finanțare pentru a fi depusă de Primăria Sighet la Compania Națională de Investiții.
Săptămâna trecută, Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației a înștiințat oficial că a aprobat la finanțare proiectul de “Reabilitare, modernizare și dotare secții chirurgicale din incinta Spitalului Municipal Sighetu Marmației”.
În urma acestei investiții clădirea în care a funcționat Spitalul pentru copii cu dizabilități, va fi amenajata pentru a găzdui Compartimentul de Primiri Urgențe, Secția Chirurgie Generală, Compartimentul Ortopedie, Secția Anestezie și Terapie Intensivă și un bloc operator cu 4 săli de operație. Investiția, în valoare de cca. 40 milioane lei, cuprinde și dotarea acestor secții cu tot ce este necesar pentru desfășurarea activității.
Realizarea acestei investiții va duce la o îmbunătățire a calității serviciilor medicale în cadrul unității spitalicești.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.