Percheziții domiciliare la traficanții de țigări

0
23

Sâmbătă, polițiștii maramureșeni au pus în executare în cadrul unui dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de contrabandă 17 mandate de percheziție domiciliară și 3 mandate de aducere.
În urma activităților, polițiștii au ridicat 31.600 de țigări, de diferite mărci, 2.440 articole pirotehnice, înscrisuri și medii de stocare informatică, care pot servi la aflarea adevărului.
Polițiștii continuă cercetările, sub supravegherea Parchetului în vederea identificării tuturor persoanelor implicate în activitatea infracțională.

În Dămăcușeni, a furat un portmoneu, dar a fost prins

Bărbat de 32 de ani identificat de polițiștii din Târgu Lăpuș după ce a sustras un portofel
În noaptea zilei de 13 martie, polițiștii din Târgu Lăpuș au fost sesizați de către un tânăr, de 25 de ani, din Dămăcușeni, despre faptul că în jurul orei 01.30, în timp ce se afla la o discotecă din localitate i-a fost sustras portofelul, care se afla pe tejgheaua localului și în care se aflau actele personale și suma de 800 lei.
În urma verificărilor, polițiștii au identificat persoana bănuită de comiterea furtului, un bărbat, de 32 de ani, din Târgu Lăpuș. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate.
Pe numele bărbatului polițiștii efectuează cercetări pentru comiterea infracțiunii de furt.


Concurs de Ziua Poliției

La împlinirea a 200 de ani de la atestarea poliției moderne cu ocazia Zilei Poliției Române, după doi ani de distanțare socială, IPJ Maramureș invită copiii de clasele 0 – IV la un concurs de desene cu tema „Pacea în lume”.
Lucrările pot fi trimise prin poștă sau pot fi depuse la sediul IPJ, din Baia Mare, strada 22 Decembrie nr. 37, până în 21 martie.
Pe spatele fiecărei lucrări să apară vizibil: numele, prenumele elevului, școala, clasa, numele și numărul de telefon al cadrului didactic. Desenele pot fi realizate în acuarele/tempera/creion pe coală de desen de dimensiune A4 (bloc mic de desen).
La aprecierea lucrărilor se vor avea în vedere: respectarea temei de concurs, originalitatea și claritatea mesajului.
Lucrările copiilor vor fi expuse în 24 martie, ora 14, la Sala Sporturilor „Lascăr Pană”, unde va avea loc premierea câștigătorilor.
Relații suplimentare la tel. 0262207705.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.