Circuitul Children’s Trails – azi, etapa de pădure

0
21

Circuitul Children’s Trails, ediția a doua, continuă azi, 1 aprilie, cu etapa de pădure. La prima etapă, cea de parc, au participat 250 de copii la proba individuală și 70 de ștafete mixte.
Ana Hecico și Școala Alergării Baia Mare organizează a doua ediție a evenimentului Children’s Trails. În parteneriat cu Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Maramureș. Circuitul se adresează iubitorilor de alergare cu vârste între 5 și 18 ani. Prima etapă, cea de parc, a avut loc în 1 martie. La startul competiției s-au prezentat 250 de copii la proba individuală și 70 de ștafete mixte.
Azi, 1 aprilie, este programată etapa de pădure. Startul la cros individual se dă la ora 15.00. Pentru ora 17.00 este anunțat startul la ștafetă. Festivitatea de premiere, 17.30. Centrul de concurs este la ciupercă, în Parcul Municipal Regina Maria.
Ultimele două etape vor avea loc în 1 mai (șosea) și 1 iunie (pistă). Cine participă la toate cele patru concursuri adună mai multe puncte și are șanse mai mari să câștige circuitul Children’s Trails.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.