Karoline de Souza, a șaptea plecare

0
59

La 7 a ajuns numărul plecărilor de la echipa feminină de handbal a CS Minaur. Karoline de Souza a semnat cu HC Dunărea Brăila și va fi a treia jucătoare de la Baia Mare care va ajunge la malul Dunării, după ce Jelena Lavko și Alexandra Severin au semnat și ele înțelegeri.
”Sunt foarte fericită să mă alătur echipei pentru sezonul următor. E o echipă cu o perspectivă extraordinară, cu un staff și țeluri care se îmbină cu ambițiile mele. Ador jocul, ador handbalul, competitivitatea, fanii în tribune și emoția. Abia aștept să încep într-un loc nou și să construim împreună o echipă puternică și stabilă. Liga Românească de Handbal e una dintre cele mai puternice din lume, cu cei mai entuziasmați fani ai jocului pe care i-am văzut vreodată. E întotdeauna o plăcere și o adrenalină continuă să intru pe terenul de joc. Proiectul la care se lucrează este promițător și sunt încântată să fiu o parte din el. Sper să avem parte de momente fericite și de succes împreună”, a precizat Karoline pentru pagina de facebook a viitoarei echipe.
La finalul sezonului, CS Minaur se va despărți de 7 jucătoare, transferurile acestora fiind oficializate de noile cluburi.
Cristina Laslo va pleca la Gloria Bistrița, Asuka Fujita a semnat un angajament cu SCM Rm. Vâlcea, Yaros­lava Burlachenko a ales să evolueze pentru Gloria Bu­zău, Angela Cioca va merge acasă, la CSM Tg. Jiu, iar alte trei jucătoare, Jelena Lavko, Alexandra Severin și Karoline de Souza s-au orientat către HC Dunărea Brăila.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.