S-au anunțat primele două transferuri

0
70

A început campania de achiziții la secția feminină de handbal și CS Minaur a anunțat primele două transferuri pentru sezonul viitor, din cele 8 perfectate. Șase jucătoare provin din străinătate și toate urmează să fie prezentate în aceste zile, iar două handbaliste vin din România, însă numele acestora vor fi divulgate abia după încheierea întrecerii interne.
Primul transfer anunțat de conducerea CS Minaur este cel al sârboaicei Aleksandra Vu­kajlovic. Aceasta este născută în 7 iunie 1997 la Cacak, joacă pe postul de centru și are 1.70m. Echipele de seniori la care a evoluat: ŽORK Jagodina (2016), Békéscsabai ENKSE (2016-2020), Debreceni VSC (2020-2021), iar sezonul 2021-2022 a jucat pentru Érd HC (unde a fost împrumutată de Debrecen). La Erd este în acest moment a doua marcatoare a echipei. De asemenea, este componentă a echipei naționale a Serbiei, pentru care a jucat 14 meciuri și a marcat de 28 de ori. La ediția din 2021 a Campionatului Mondial, Aleksandra a marcat 4 goluri pentru echipa Serbiei. Ea a evoluat și la turneul final al Campionatului European din 2018.
A doua jucătoare care și-a pus semnătura pentru o colaborare cu Minaur este croata Gabriela Gudelj. Gabriela s-a născut la Split, în Croația, pe 9 august 1997. Are 1.75m și 69 kg și joacă pe postul de inter dreapta. A început hand­balul în orașul ei natal, apoi și-a continuat activitatea la Lokomotiva Zagreb. A plecat apoi în Norvegia, unde a jucat trei sezoane la două cluburi, Gjovik și Byasen Handball. Acum două sezoane s-a întors în Croația la Zrinski, iar apoi a semnat pentru Podravka Vegeta, unde a fost colegă cu internaționalele românce Yulia Dumanska și Bianca Bazaliu. Pentru Podravka a evoluat și în grupele Ligii Campionilor, marcând două goluri. Gabriela a făcut parte din echipa de handbal feminin a Croației în calificările la Campionatul European din octombrie anul trecut și a participat și la Campionatul Mondial din Spania. Informații furnizate de csminaur.ro.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.