Toate punctele pentru a rămâne pe podium

0
50

ACS HC Buzău – CS Minaur Baia Mare
Liga Zimbrilor programează azi etapa 24, una aproape completă, cu excepția unui joc derulat ieri, rundă în care CS Minaur Baia Mare se deplasează pentru puncte la ACS HC Buzău. Partida va debuta la ora 18 și va fi arbitrată de cuplul A. Nacu – A. Rucoi din Târgu Mureș, iar M. Brumaru din Focșani este observatorul desemnat de FRH.
Finalista EHF European Cup are nevoie de toate punctele pentru a-și consolida poziția de pe podium, dar și pentru a rămâne implicată în lupta pentru poziția a doua, acontată momentan de Steaua. Prima condiție este ca elevii antrenați de Alexandru Sabou să învingă în fieful echipei clasate pe locul 10 în Liga Zimbrilor. Față de echipele implicate la podium și la un loc european, formația noastră are și un meci minus, restanța de la Focșani, și cu un rezultat pozitiv acolo șansele unei medalii pentru băimăreni vor crește considerabil. Minaur este pe poziția a treia înaintea rundei 24, cu 52 puncte, trei în minus față de Steaua.
Programul rundei 24 (joi, 5 mai): CSU Suceava – CSA Steaua București (ora 17); SCM Politehnica Timișoara – CSM Vaslui (ora 17); CS Universitatea Cluj-Napoca – CSM Alexandria (ora 17); AHC Potaissa Turda – CS Dinamo București (ora 18, TVR 3); ACS HC Buzău – CS Minaur Baia Mare (ora 18); CSM Focșani – HC Dobrogea Sud Constanța (ora 18.30). Partida CSM București – CSM Bacău s-a desfășurat ieri.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.