Colegiul ”Anghel Saligny”, argint la turneul final

0
41

Colegiul Tehnic ”Anghel Saligny” a obținut medalia de argint la Olimpiada Națională a Sportului Școlar la handbal feminin, licee, turneu final găzduit de Râmnicu Vâlcea. Alisia Boiciuc a fost desemnată MVP-ul turneului.
În primul meci din grupe, CT ”Anghel Saligny” a pierdut confruntarea cu Colegiul Energetic Râmnicu Vâlcea, 19-24. După acest pas greșit, echipa colegiului băimărean a repurtat două victorii, 33-16 împotriva Liceului Teoretic Traian București și 19-15 cu Colegiul Național ”Mihai Viteazul” Ploiești, și s-a calificat în semifinale.
În penultimul act a primit replica Liceului Teoretic ”Traian Vuia” Reșița, adversar de care a dispus cu scorul 29-19.
Și a venit marea finală, cu Colegiul Energetic Râmnicu Vâlcea. Colegiul Tehnic ”Anghel Saligny” nu și-a putut lua revanșa după eșecul din grupe și a pierdut cu 18-24. Medalie de argint pentru colegiul băimărean la turneul final și premiu special pentru Alisia Boiciuc, jucătoare ce a primit titlul de MVP-ul turneului final.
Colegiul Tehnic ”Anghel Saligny” Baia Mare: Diana Neagu, Ana Szakacs, Maria Lazea, Alisia Boiciuc, Sorina Brîndușa, Maria David, Mihaela Rusneac, Cristina Danciu, Ștefania Igel, Denisa Ruscal, Alexandra Pop și Denisa Romaniuc. Profesori: Cristian Băban și Dariana Cristian.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.