S-a aprobat centura Metropolitană a Municipiului Baia Mare

1
107

Comitetul tehnico-economic al Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere a aprobat proiectul centurii metropolitane Baia Mare. Ionel Bogdan, președintele CJ Maramureș: “Până la finalul lunii iunie, vom încheia toate documentațiile, iar în luna iulie 2022 demarăm procedura de achiziție pentru proiectare și execuție, urmând ca în 2023 să începem efectiv execuția lucrărilor pentru centura metropolitană Baia Mare”.
Finanțarea pentru realizarea proiectului va fi asigurată din fonduri europene prin Programul Operațional Transport. Proiectul este în valoare de 250 milioane euro și termenul de finalizare este 2025.
Centura metropolitană va avea o lungime de 36 km, cu drumurile de acces incluse. Pe o lungime de 20 km, centura va avea două benzi pe sens, de la Bușag până la DN 18B (zona Groși). (o.m.)

1 COMENTARIU

  1. Pe cand si o centura la Sighet ? Poate peste 20 de ani sau la Sfantu Asteapta.Care este parerea parlamentarilor din zona si a tuturor factorilor de decizie ? Chiar nu va pasa stimabililor de poporul care v-a ales ?

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.