Orășelul Copiilor în Baia Mare

0
62

Duminică, 5 iunie, începând cu ora 13, jandarmii vor fi prezenți la o nouă ediție a “Orășelului Copiilor”, eveniment ce va avea loc în Parcul Municipal “Regina Maria”. Copiii vor avea ocazia să fie jandarmi pentru o zi.
Jandarmii au dat curs invitației Asociației Studențești “AMiCUS” din Baia Mare, pentru a le oferi copiilor ocazia de a descoperi câte puțin din meseria lor, pentru ca aceștia să afle poveștile din spatele uniformelor și să facă parte din lumea lor, chiar și pentru o zi.
Prietenii jandarmilor, câinii de serviciu Ema și Edam, însoțiți de partenerii lor, jandarmi cu experiență, sunt pregătiți de joacă, iar celor care vor să îmbrățișeze o carieră în Jandarmerie li se va prezenta oferta educațională din instituțiile de învățământ.
De asemenea, va fi prezentată dotarea specifică jandarmilor, folosită în domeniul ordinii publice și în misiunile din domeniul montan, iar jandarmi pregătiți în prevenirea și combaterea faptelor antisociale vor prezenta copiilor diverse sfaturi care trebuie urmate în anumite situații, când și în ce împrejurări cei mici trebuie să solicite ajutorul jandarmilor.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.