Bărbat, reținut pentru violență, violare de domiciliu și viol

0
77

Duminică seara, polițiștii băimăreni au fost sesizați de către o femeie, de 32 de ani, din municipiu, care a sesizat că sora sa a fost victima unui viol, pe strada Oituz.
La fața locului, polițiștii au identificat persoana vătămată, o tânără, de 25 de ani din Baia Mare, care prezenta leziuni la nivelul feței și capului.
Tânăra a relatat că, în timp ce se afla în locuința sa de pe strada Oituz, fostul ei concubin ar fi escaladat geamul apartamentului, iar, ulterior, ar fi întreținut relații sexuale cu aceasta împotriva voinței sale și, din cauza faptului ca tânăra s-a opus, bărbatul a agresat-o fizic, cauzându-i vătămări corporale. După producerea evenimentului, bărbatul a părăsit locuința.
În baza informațiilor deținute, polițiștii au identificat persoana bănuită de comiterea faptelor ca fiind un bărbat, de 31 de ani, din Baia Sprie.
În cauză, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe numele acestuia și au întocmit dosar penal pentru violență în familie, violare de domiciliu și viol.
În baza probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând să fie propuse măsurile legale.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.