Cofinanțare pentru achiziția de echipamente medicale la Spitalul Raional Hîncești din partea CJ Maramureș

0
41

Consiliul Județean Maramureș susține comunitatea din raionul înfrățit Hîncești din Republica Moldova, prin cofinanțarea achiziție de echipamente medicale la Spitalul Raional.
Recent, gratitudinea și mulțumirile cetățenilor din Hîncești au fost transmise de președintele Consiliului Raional, Iurie Levinschi, la aflarea veștii că aleșii județului Maramureș au aprobat finanțarea proiectului “Dotarea Centrului Perinatologic al Spitalului Raional Hîncești”. “Plenul Consiliului Județean Maramureș a scris o filă apreciabilă în istoria colaborării noastre – susținerea financiară a proiectului «Dotarea Centrului Perinatologic al Spitalului Raional Hîncești», prin sprijinul financiar pe care îl oferiți pentru realizarea acestui proiect, contribuiți de fapt la crearea condițiilor moderne la o unitate de profil din raionul Hîncești pentru apariția noii vieți, venirea pe lume a noii generații”, a transmis Iurie Levinschi, președintele Consiliului Raional Hîncești.
Județul Maramureș este înfrățit cu Raionul Hîncești din Republica Moldova din 10 septembrie 2020. Cele două consilii au desfășurat de-a lungul timpului mai multe activități de cooperare în beneficiul cetățenilor și, în special, cu scopul de a susține filonul patriotismului românesc.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.