Cursuri gratuite şi subvenţie de 1.440 lei pentru fiecare cursant în Poienile de sub Munte

0
87

Tinerii fără un loc de muncă din Poienile de sub Munte, care doresc să înveţe o meserie, o pot face gratuit în comună. Ba mai mult, fiecare cursant va primi şi o sumă de bani pentru că a participat la aceste cursuri.
Prin acest proiect, ASSOC dorește să vină în sprijinul tinerilor din comunitate, prin acordarea de servicii integrate precum formare profesională, mediere pe piața muncii, raportate la nevoile de sprijin ale fiecărui individ.
Criteriile de eligibilitate: tineri trebuie să aibă vârsta între 16 şi 29 de ani, să nu fie încadrați într-un loc de muncă, să nu urmeze nicio formă de educație sau formare și să aibă minimum 8 clase.
Activitățile de formare profesională oferite tinerilor vizează competenţe digitale, sociale şi civice, iar un curs nivel 2 – lucrător comercial (360 ore).
Absolvenţii cursurilor beneficiază de o subvenţie de 1.440 lei. Cursurile de calificare pot fi în funcţie de necesitătile din comunitate. Dacă vor fi 25 de persoane înscrise, cursul va fi susținut în localitate. Înscrierile se fac la Primăria Poienile de sub Munte.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.