Egal cu Olanda, în ultimul meci al Grupei E

0
51

România a remizat în ultima partidă din Grupa E a campionatului mondial din Macedonia de Nord, 29-29 (16-14) cu Olanda, și a terminat prima parte a turneului final neînvinsă.
În urma acestui rezultat, ”tricolorele” s-au calificat în grupele principale cu 1 punct, situație identică și pentru Olanda.
România a avut o primă repriză bună, pe care a încheiat-o cu un avans de două goluri după ce a condus cu 11-6, în min. 16. Adversarele au revenit în repriza a doua, preluând conducerea în minutul 41 (20-19) și conducând cu 27-24, în min. 52. Din fericire, fetele noastre au revenit și au izbutit să egaleze la 28, în min. 58, prin golul Alisiei Boiciuc, însă în ultimul minut au ratat un atac în superioritate numerică. Olanda a avut ultima acțiune ofensivă a jocului, dar n-a izbutit să finalizeze cu aruncare la poartă deși a avut la dispoziție 19 secunde.
Alisia Boiciuc s-a numărat, și în acest meci, printre principalele marcatoare, băimăreanca contabilizând 5 goluri, iar Cristina Danciu un gol. În poarta ”tricolorelor” s-a regăsit Diana Neagu, iar ca jucătoare de câmp, fără gol marcat, s-a aflat și Maria Groșan.
România s-a clasat pe locul secund în Grupa E, după Olanda, ambele naționale intrând în grupele principale cu 1 punct.
”Tricolorele” joacă primul joc din Main Round azi, 4 august, de la ora 19.30, Coreea de Sud, câștigătoarea Grupei F. Iar vineri va întâlni ocupanta locului secund din Grupa F, Germania.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.