Continuă înscrierile la ”Rivulus Dominarum”

0
36

Ediția a XXVIII-a a expoziției ”RIVULUS DOMINARUM” se va desfășura în perioada 23 – 25 septembrie, în Sala Sporturilor ”Lascăr Pană” din Baia Mare.

Expoziția de bunuri de larg consum va reuni zeci de expozanți locali din diferite domenii de activitate și Salonul ”Republica Moldova prezintă”, proiect realizat cu sprijinul financiar al Consiliului Județean.
Expoziția își păstrează tematica generală, cu o gamă variată de produse și servicii: bijuterii hand made cu cristale swarovski – artizanat, confecții damă, încălță­minte, produse naturiste: ceaiuri, creme, tincturi, siropuri, uleiuri, pictură pe față, încălțăminte din piele naturală, îmbrăcăminte – confecții textile / cămăși, dulciuri, șeminee premium, lavete superabsorbante, lavete pentru geam, răzătoare Prințesa Bucătăriei, Gama Borner, Forever Living products – produse naturiste pe bază de aloe, bijuterii lucrate manual, extracte naturale și suplimente alimentare din noua generație etc.
Program expozițional: 23 – 24 septembrie, în intervalul orar 10-21; 25 septembrie 10-20.
În acest an, vizitatorii vor fi protejați de Tech­tex, companie care va asigura măștile medicale.
Agenții economici care doresc să întregească expoziția se pot înscrie la Camera de Comerț și Industrie Maramureș, până în 12 august, când mai pot beneficia de reduceri.

Înscrieri și detalii suplimentare la tel. 0262221510, 0733674898 sau e-mail: expo@ccimm.ro, cci_mm@ccimm.ro, persoană de contact Oana Dulf.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.