Olimpicii maramureșeni, încântați de taberele dedicate lor

0
19

Din 1 august au început taberele de vară organizate pentru olimpicii maramureșeni de către Consiliul Județean Maramureș și Inspectoratul Școlar Județean Maramureș, în cadrul programului “Maramureșul susține excelența”. Săptămâna trecută a avut loc tabăra performerilor la limba și literatura română, unde 40 de elevi olimpici au participat la activitățile organizate pentru ei, îndrumați de cinci profesori.
Copiii au fost foarte încântați de activitățile la care au participat și au transpus gândurile lor de final de tabără în câteva rânduri frumoase.
“A fost o experiență cu totul specială, pe care sigur nu o vom uita. Toate activitățile pe care le-am desfășurat au însemnat informare, instruire și educație, în sensul cel mai larg. Am învățat lucruri noi, am cunoscut oameni frumoși și am legat prietenii. Toate activitățile au adus entuziasm și zâmbete pe fețele noastre”, a mărturisit elevul Coza Paul.
Taberele de vară se vor desfășura pe tot parcursul lunii august urmând ca, în săptămânile viitoare, să fie organizate activități pentru elevii olimpici la: biologie, arte, limbi moderne, istorie și geografie, fizică și chimie, astronomie, tehnologii, limba maghiară maternă și limba ucraineană maternă.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.