Activități preventive pe linia consumului de substanțe interzise în primăriile din județ

0
23

Pentru ca mesajele de prevenire a consumului de substanțe interzise și a traficului cu acestea să ajungă la cât mai mulți cetățenii, polițiștii de prevenire s-au orientat și spre primăriile din județ considerând că angajații din primării pot fi mesageri ai recomandărilor lor.
Astfel, polițiștii de prevenire au fost în ultima lună în mijlocul angajaților din câteva primării din județ, unde au transmis mesajele preventive pe tema consumului de droguri angajaților, în calitate de părinți, cetățeni ai comunității, și angajați care intră în contact cu cetă­țenii.
Scopul a fost de a informa și forma mesageri ai recomandărilor polițiștilor, pentru ca acestea să ajungă la un public cât mai larg, pentru că prevenirea consumului și a traficului de substanțe nu este doar responsabilitatea polițiștilor, ci și a cetățenilor.
Polițiștii vă reamintesc că formarea unor comportamente, a unor deprinderi la copii și tineri se face în familie, prin educație. Iar prezența noastră, a adulților, în viața copiilor noștri este de o importanță covârșitoare.
Doar prin implicarea fiecăruia dintre noi, prin exersarea spiritului civic vom putea, împreună, părinți, profesori, cetă­țeni, polițiști să ne protejăm copiii, tinerii de acest flagel.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.