Perioada de transferuri continuă la CSM Știința

0
45

Aflată într-un real proces de întinerire a lotului, oficialii campioanei României au reușit transferul unui jucător de doar 22 de ani, Alexandru Harasim.
Născut în 3 martie 2000 în județul Iași, la Pașcani, jucătorul de 1,78 m și 81 kg a început să joace rugby la Clubul Sportiv Rugby Club Pașcani, unde a evoluat sub comanda lui Ioan Hău în perioada 2010-2014. În urmă cu opt ani, cel ce poate juca atât ca uvertură, fundaș sau aripă a pășit pentru prima oară în nordul țării la CSȘ 2 Baia Mare, jucând sub bagheta antrenorilor Răzvan Popovici și Mircea Taloș în intervalul 2014-2019. A urmat pasul spre eșalonul de elită al rugby-ului românesc, cu evoluții la CS Universitatea Cluj, 2019-2022. Pe plan intern, a reușit să obțină șapte titluri de campion național la rugby 15 și unul de vicecampion național la rugby 10, toate obținute cu CSȘ 2 Baia Mare. Pe plan extern, Alexandru Harasim a bifat o serie de prezențe la naționala de rugby a României. Cu naționala Under 17 ani a României a fost prezent în Lituania la Campionatul European de rugby 7, iar cu cea de Under 20 la două ediții ale Campionatului European, ambele găzduite de Portugalia.
Pariul conducerii cu acest jucător poate fi unul câștigător în condițiile în care Pașcaniul a dat campioanei României jucători talentați cu personalitate precum: Constantin Pristaviță, Florian Roșu, Paul Popoaia, Ovidiu Cojocaru sau Adrian Costinel Jipa. Informații și foto furnizate de CSM Știința Baia Mare.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.