Parada Sărbătorii Castanelor, evenimente…

0
84

Parada de deschidere a evenimentului “Sărbătoarea Castanelor” – ediția a XXVIII-a, va avea loc azi, 23 septembrie, de la ora 15. Traseul pe care va merge parada este următorul: B-dul Traian (Oficiul Poștal nr. 1) – B-dul Unirii – B-dul București – Str. Culturii – Str. Gh. Șincai – Centrul Vechi (Piața Libertății).

Invitație la Expo-Flora

Deschiderea oficială „Expo-Flora Maramureș” – ediția a XXXVIII-a este programată pentru azi, 23 septembrie, de la ora 17. Programul de vizitare este următorul: azi, 23 septembrie, între orele 11-20; în 24 septembrie 2022, între orele 9-20; în 25 septembrie 2022, între orele 9-19, acces gratuit.

Târgul Meșterilor Populari

zi, 23 septembrie, de la ora 10, în Centrul Vechi – Piața Libertății, este programată deschiderea oficială a Târgului Meșterilor Populari. Veți putea vizita standurile meșterilor populari în perioada 23-25 septembrie.

Bucuriile copilăriei

Pe Câmpul Tineretului și la Muzeul Satului din Baia Mare, azi, 23 septembrie, de la ora 12, vor avea loc mai multe activități cultural – artistice și sportive sub genericul “Bucuriile Copilăriei”.
În cadrul evenimentului se vor derula diverse acțiuni: “Copilăria în cântec și dans”, proiectul „Prietenii în uniformă” – educație rutieră, concurs de trotinete și alte activități aplicativ – practice, tenis de câmp și jocuri sportive dinamice și distractive, observații astronomice, ateliere de pictură și creație artistică.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.