Polițiștii, în sprijinul elevilor din Târgu Lăpuș

0
17

Miercuri, polițiștii de prevenire au răspuns afirmativ solicitării Liceului Tehnologic ”Grigore Moisil” din Târgu Lăpuș și s-au întâlnit cu elevii claselor a IV-a pentru a discuta despre ce pot face atunci când se rătăcesc de părinți, cui se pot adresa pentru a cere ajutor, cine prezintă mai multă încredere și ce trebuie să știe despre ei și părinții lor pentru a putea cere ajutor.
Polițiștii au abordat și tema discriminării, prin prezentarea criteriilor prin care pot fi discriminate alte persoane, care sunt consecințele penale și cât de importantă este empatia și acceptarea diversității.
Polițiștii s-au întâlnit și cu elevii de clasa a VII-a cu care au abordat pericolele din mediul online și măsurile preventive utile în evitarea victimizării.
Elevii de liceu au discutat cu polițiștii despre un subiect sensibil și delicat, dar care e tot mai prezent în rândul tinerilor, consumul de substanțe interzise.
Polițiștii le-au prezentat elevilor infracțiunile pe care le pot comite atunci când o iau pe ca­lea drogurilor și consecințele penale ale acestor infracțiuni.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.