Forumul MERITO Maramureș, la a IV-a ediție

1
183

• 14 profesori MERITO din țară
• 150 de locuri disponibile pentru cadre didactice și studenți
• înscrieri până în 1 octombrie

Baia Mare va găzdui, în 7-8 octombrie, cea de-a IV-a ediție a Forumului MERITO Maramureș. Evenimentul va acoperi toate nivelurile de studiu și ariile curriculare, cu 14 profesori MERITO din țară prezenți și 150 de locuri disponibile pentru cadre didactice și studenți.
În preajma Zilei Internaționale a Educației, Forumul MERITO Maramureș se va axa pe tema rolului poveștilor în învățare, cu ateliere experiențiale și interactive de învățare colaborativă, de la profesori pentru profesori.
Participarea la forum va fi gratuită și deschisă profesorilor din învăță­mân­tul preuniversitar din toată țara și studenților de la facultăți cu profil pedagogic, în limita celor 150 de locuri disponibile, în ordinea înscrierilor, cu participare fizică, în Baia Mare.
Formularul de înscriere se completează până sâmbătă, 1 octombrie.
„Vă propunem activități interactive, în care să învățăm cu sens, să ne inspirăm și să înțelegem mai bine care este rolul poveștilor în învățare, cum le integrăm și cum diversificăm metodele didactice specifice, indiferent de nivelul de în­vă­ță­mânt sau aria curriculară”, declară prof. Tatiana Cauni (Liceul Teoretic „Emil Racoviță” Baia Mare), organizator.
Deschiderea Forumului și prezentarea contextului educațional va avea loc în 7 octombrie, de la ora 18, la Teatrul de Păpuși Baia Mare, urmată de un spectacol de teatru al trupei „Masca”, cu elevi de la Liceul Teoretic „Emil Racoviță” Baia Mare.
Sâmbătă, 8 octombrie, activitățile Forumului se vor muta la Centrul Universitar Nord din Baia Mare.

1 COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.