Festivalul Național Muzical „Lira” aniversează 10 ani

0
55

• Mihai Trăistariu și Luminița Anghel vin în Maramureș la Lira •

Festivalul Național de Muzică „Lira”, aflat la cea de a X-a ediție, se va desfășura în week­endul 18 – 20 noiembrie 2022, la Casa de Cultură a orașului Tăuții-Măgherăuș.
Tineri talentați din toate colțurile țării își vor arăta talentul în cadrul festivalului-concurs, în atenția juriului și a publicului. Ediția din acest an reunește peste zece județe și aproximativ 400 de tineri artiști. Evenimentul este organizat de Centrul Cultural Artist pentru Artă și Ring Arte Media, în parteneriat cu Primăria Tăuții-Măgherăuș.
Artiști precum Mihai Trăistariu, artista Luminița Anghel, soprana Diana Pap, artista Cristina Bondoc sau maestrul Nicolae Furdui Iancu vor aprecia fiecare moment în parte și vor stabili clasamentul final al competiției muzicale.
Ediția din acest an reunește peste zece județe (Maramureș, Cluj, Bihor, Satu Mare, Sălaj, Mureș, Harghita, Arad, Sibiu, Caraș Severin, Suceava, Brașov) și aproximativ 400 de tineri artiști.
Intrarea este liberă, iar programul detaliat poate fi consultat pe pagina web www.festivalullira.com. Informații suplimentare pot fi solicitate la adresa de e-mail office@centrulculturalvirtual.ro sau la telefon 0763.719.843. (o.m.)

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.