Exclusiv! Minaur „repatriază” un maramureșean

0
1199

Echipa din eșalonul secund CS Minaur Baia Mare este foarte activă pe piața transferurilor, chiar dacă fereastra este închisă în această perioadă, echipele putând opta doar pentru jucători liberi de contract declarați înaintea închiderii perioadei de transferuri.

Dacă într-un material anterior, în 21 noiembrie, divulgam prima înțelegere a galben-albaștrilor, cu portarul Raul Avram, acum vă anunțăm un alt acord perfectat de formația antrenată de Mihai Iosif. De data aceasta, băimărenii au decis să se orienteze către jucători autohtoni și l-au „repatriat” pe maramureșeanul Răzvan Horj, jucător care provine tot de la Petrolul Ploiești. Originar din Moisei, jucătorul în vârstă de 26 de ani (17.12.1995) joacă pe postul de fundaș central și vine să pună umărul la salvarea echipei de la retrogradare, dar și la obiective îndrăznețe pe viitor.

Răzvan nu este străin de fotbalul băimărean, el mai evoluând pentru FCM Baia Mare în sezonul 2013-2014. De atunci, fundașul de 1.89 cm și-a trecut în CV echipe importante, saltul în carieră fiind evident. Maramureșeanul a trecut pe la campioana CFR Cluj (a devenit și campion), Viitorul Constanța (actuala Farul), FC Voluntari, Ujpest FC (Ungaria), „U” Cluj, Gaz Metan Mediaș și Petrolul Ploiești. La ultima dintre ele, viitoarea achiziție a Minaurului a jucat doar la nivelul eșalonului secund, nu și în Liga 1, Horj nemaifiind o soluție pentru „găzari”.

Contractul dintre CS Minaur și Răzvan Horj va intra în vigoare din luna ianuarie a anului viitor, când se va deschide și perioada de transferuri.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.