Primării din Maramureș au început distribuirea pachetelor cu ajutoare alimentare

1
265

Primaria comunei Moisei anunţă începerea distribuirii pachetelor alimentare în cadrul POAD 2018-202, zilnic între orele 9 – 14, la Căminul cultural din comună.
Persoanele cărora li se acordă aceste ajutoare sunt următoarele: beneficiarii de ajutor social conform Legii nr. 416/2001; beneficiarii de alocaţie pentru susţinerea familiei conform Legii nr. 277/2010; persoanele cu handicap grav şi accentuat, adulţi şi copii, care nu beneficiază de îngrijire în servicii sociale; persoanele fără venituri sau a căror venituri nete lunare realizate sunt de 450 lei/lună/persoană, inclusiv. Moştenitorii beneficiarilor înscrişi pe listele iniţiale, care au decedat până la data distribuţiei ajutoarelor alimentare, nu pot primi ajutoarele la care ar fi avut dreptul beneficiarii respectivi până la deces. Pentru ridicarea produselor mai sus menţionate, beneficiarii sunt rugaţi să prezinte actul de identitate ( B.I, sau C.I.). Şi Primăria Vişeu de Sus anunţă începerea distribuirii pachetelor alimentare către beneficiari, din data de 28 noiembrie 2022. Locaţia aici este la cantina oraşului, situată pe strada Cerbului, nr.1.

1 COMENTARIU

  1. Știți ce „ajutoare” își vor lua aleșii din Parlamentul României, când își vor termina mandatul? Eu știu: o mașină din alea ce se vor casa, după 4 ani, de plimbat. De aia își reînnoiesc, anual, parcul de mașini. Eu am văzut 2 foști parlamentari din Maramureș cu o astfel de mașină. Poate sunt mai multi. N-am știut de ce, in fiecare an, Parlamentul cumpără noi mașini. Acum că i-am văzut pe cei doi foști parlamentari cu masina de la parlament, am înțeles totul. Rușine, domnilor parlamentari! Rușine pt. mașini, rușine pt. pensiile nesimțite? N-aveti cei 7 ani de acasă, dacă vă îmbogățiți pe spinarea amaratilor de pensionari. Nu sunt bani pt. majorarea pensiilor cu rata inflației, dat pt. Poftele voastre, totdeauna se găsesc.

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.