Acte de violență asupra unui câine în Chelința

2
57

În baza imaginilor video apărute în spațiul public, în urma cărora un tânăr exercită acte de violență asupra unui exemplar canin, luni seara, polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor s-au deplasat în localitatea Chelința.
Persoana bănuită de comiterea faptei a fost identificată ca fiind un tânăr, de 19 ani, din Chelința, iar din cercetări s-a constatat că fapta s-ar fi săvârșit în aceeași localitate.
Polițiștii s-au deplasat în zona ”Între plopi”, unde, într-un pârâu a fost identificat cadavrul unui câine, mascul, din rasă comună, talie me­die, de culoare negru-crem.
Câinele a fost transportat la Direcția Sanitar Veterinară în vederea efectuării necropsiei și stabilirii producerii decesului.
Din audierea persoanei care a efectuat înregistrarea apărută pe rețelele de socializare, s-a concluzionat că actele de violență au fost exercitate în 26 noiembrie, în vecinătatea locului în care a fost descoperit cadavrul.
În baza celor constatate, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de uciderea animalelor, cu intenție, fără drept.

2 COMENTARII

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.