În Baia Sprie • Amenzi de peste 7.600 lei

0
62

Miercuri, 7 decembrie, în intervalul orar 17.30 – 20.30, polițiștii au desfășurat o acțiune pentru prevenirea evenimentelor rutiere și combaterea încălcărilor la normele rutiere.
În cadrul acțiunii au fost verificate 17 autovehicule, iar pentru neregulile constatate s-au aplicat 15 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 7.685 lei. Ca măsuri complementare s-a dispus reținerea unui permis de conducere și a unui certificat de înmatriculare.

În Băiuț • Cu permisul anulat, a provocat accident și… a plecat!

Miercuri, la ora 17.54, polițiștii din Suciu de Sus au fost sesizați de către un bărbat, din Băiuț, că, pe raza comunei, a avut loc un eveniment rutier.
La fața locului, polițiștii au identificat un autoturism care prezenta avarii, pe conducătorul acestuia, un bărbat, de 72 de ani, și o femeie, de 42 de ani, pasageră în autoturism în momentul producerii accidentului.
În urma verificărilor, s-a constatat că autoturismul a fost acroșat de un alt autoturism, condus de un bărbat, de 41 de ani, din Băiuț, care a părăsit locul faptei.
Acesta a fost depistat pe raza localității Strâmbu Băiuț și a refuzat testarea cu aparatul etilotest, motiv pentru care a fost transportat la spital pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei, însă bărbatul a refuzat prelevarea.
Totodată, polițiștii au mai constatat că bărbatul, de 41 de ani, are permisul de conducere anulat.
În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice și conducere a unui vehicul fără permis.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.