Derbi zonal în etapa 13

0
53

SCM Zalău – Știința Explorări Baia Mare
Etapa a doua din retur propune pentru Știința Explorări Baia Mare deplasare la SCM Zalău. Derbiul zonal se va derula sâmbătă, 21 ianuarie, de la ora 18, în micuța sală zălăuană.
Indiferent de pozițiile din ierarhie ale celor două combatante, meciurile Zalău – Baia Mare sau invers au suscitat un real interes, dar și o presiune în plus pe umerii celor două grupări. Acum, prin prisma poziției mai edificatoare din clasament, sălăjenii pleacă cu prima șansă la victorie, una care îți poate conferi trei sau două puncte. Ținând cont că este vorba de un derbi zonal, Știința Explorări se simte pregătită să se ridice la nivelul unui asemenea meci, mai ales că vine și după un succes previzibil în etapa inaugurală a returului, dar neconcludent în același timp având în vedere că a înfruntat un adversar facil.
Băieții lui Marius Bo­tea nu uită partida din turul campionatului, când SCM Zalău a câștigat greu în polivalenta băimăreană, 1-3 (21-25, 25-23, 23-25, 24-26), după o replică consistentă a celor de la Explorări, puțin lipsind să trimită meciul în decisiv, meritoriu de altfel. Replică pe care o așteptăm și la revanșă, unde poate norocul va surâde acum echipei noastre.
SCM Zalău este la jumătatea clasamentului înaintea disputei, pe 6, cu 19 puncte, iar Știința Explorări Baia Mare se plasează abia pe poziția 9, cu 14 puncte.
Derbiul dintre Zalău și Baia Mare va fi arbitrat de Florin Dragomir (arbitru principal) și Cris­tian Șanta (arbitru secund), iar observator FRV este delegat Nicu Stoian.
Program etapa 13 • Sâmbătă, 21 ianuarie: CS Rapid București – CSU Știința București (ora 15); SCM Zalău – Știința Explorări Baia Mare (ora 18); CS Unirea Dej – CSM Constanța (ora 18); SCMU Craiova – CSA Steaua București (ora 18.30); CS Universitatea Cluj-Napoca – CSM Suceava (ora 18.30) • Duminică, 22 ianuarie: CS Dinamo București – CSM Arcada Galați (ora 15, TVR 3).

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.