5 drumuri paralele majore în Baia Sprie?

3
593

Pare a fi povestioară, dar nu e. Baia Sprie va avea, după finalizarea centurii, trei sau chiar patru drumuri paralele cu DN 18, de-a lungul localității, la care se va adăuga probabil centura Băii Mari ce ar trebui să iasă la intersecția cu drumul de Mogoșa-Șuior.
Avem deci DN 18, prin Tăuții de Sus spre Baia Sprie și spre Sighet. De cealaltă parte a Săsarului, pe sub deal, autoritatea locală a schițat o stradă paralelă cu râul și cu DN. Dar se mai pregătește un drum de promenadă, pe traseul fostei căi ferate, pe sub halda de steril, până la Flotație! Dincolo de pădure, paralel cu ele va fi și actuala centură băispriană în finalizare. Iar pe deasupra, pe dealuri, ar veni, probabil, centura Băii Mari, ce ar ieși în DN 18 dincolo de Baia Sprie. Răsfăț urbanistic, nu alta!

3 COMENTARII

  1. Ulițele din Chiuzbaia, oraș Baia Sprie, sunt lăsate de izbeliște. Bine că locuitorii sau urmașii acestora sunt puși să plătească salubrizarea pt. casele nelocuite, mai precis pt. gunoiul din pădure lăsat de excursioniști.

  2. Domnule Ruja ! Ar fi deosebit de interesant dacă ați publica și o hartă cu aceste drumuri, unele aflate în stadiu de intenție, să știe și cetățenii din Satu Nou de Sus și din Tăuții de Sus, dar nu numai. despre ele. În mod sigur sunt destule propuneri, altele decăt ale actualilor decidenți, pentru optimizarea lor. Cu bine !

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.