Vin banii pentru digitalizarea oraşului Târgu Lăpuş

0
64

Administraţia locală din Târgu Lăpuş a semnat al doilea contract de finanțare al proiectului „Sisteme inteligente de management urban la nivelul orașului” prin PNRR – Fondul local.
Acest proiect include următoarele secțiuni: 1. Aplicație pentru informarea cetățenilor și iden­­tificarea problemelor la nivel local, ce va permite interacțiunea și comunicarea între primărie și cetățeni, fiind un pas îna­inte spre digitalizarea instituției; 2. Centrele de inovare ale comunității, care aplică soluții inteligente pentru incluziune socială și oferă programe educaționale pentru comunitate, vor da o șansă în plus tinerilor absolvenți și șomerilor sau vor ajuta la cultivarea pasiunilor elevilor pentru tehnologie; 3. Sistem de monitorizare și siguranță a spațiului public, dotarea și func­ționarea unui centru de supraveghere în timp real a situației din localitate.
Prin instalarea sistemelor video inteligente, se vor rezolva în timp real multe dintre problemele orașului legate de infracționalitate, depozitare deșeuri etc.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.