Sorin Florin Petran, consilier USR Băița de Sub Codru: „Elevii cu rezultate remarcabile la olimpiadele școlare, răsplătiți cu premii importante”

0
74

Consilierii locali USR Maramureș continuă să fie inițiatorii unor proiecte care vin în sprijinul localnicilor pe care îi reprezintă. Toți elevii trebuie să fie încurajați să învețe. Valoarea fiecărei localități se raportează la educația de care beneficiază școlarii. Pornind de la aceste principii, Sorin Florin Petran, consilier local USR Băița de Sub Codru, a propus un proiect, aprobat ulterior, prin care cei mai buni elevi la învățătură să fie răsplătiți cu premii importante.
Toți școlarii care vor participa la olimpiadele școlare și vor obține rezultate foarte bune în anul școlar 2022-2023 vor beneficia de sume de bani pentru efortul și munca depusă. Astfel, aceștia vor primi pentru rezultatele la etapa județeană 1.000 de lei – locul I, 700 de lei – locul II, 500 de lei – locul III și 300 de lei – pentru mențiuni. De asemenea, elevii care vor obține premii la etapele naționale vor fi răsplătiți cu câte 3.000 de lei – pentru locul I, 2.500 de lei – locul II, 2.000 de lei – locul III și 1.000 de lei – pentru mențiuni.
USR Maramureș le dorește succes tuturor elevilor și speră ca la finalul de an școlar aceștia să se bucure de cât mai multe premii binemeritate.
(P)

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.