Sistem de management antimită la Primăria Sighetu Marmației

0
59

În cadrul proiectului cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020, “Etică și integritate în municipiul Sighetu Marmației”, la Primăria Sighet a fost implementat sistemul de management antimită.
În urma desfășurării auditului de certificare, în perioada decembrie 2022 – ianuarie 2023, la nivelul primăriei s-a constatat că “Sistemul de management antimită” este implementat și există dovezile privind capacitatea sistemului de management de a îndeplini cerințele aplicabile și a atinge obiectivele așteptate. Astfel, a fost emis Certificatul Sistemului AntiMită conform ISO 37001:2017 de către organismul de certificare, UNICERT SRL.
“Unul dintre obiectivele mele ca primar al acestui oraș este de a lua măsuri menite să crească nivelul de încredere al cetățenilor în instituția pe care o conduc. Integritatea, transparența și imparțialitatea sunt valori în care cred și pe care fiecare funcționar al primăriei este chemat să le promoveze. Certificarea obținută de Primăria Sighetu Marmației în domeniul antimită confirmă importanța pe care o acordăm îmbunătățirii actului administrativ” – a spus primarul Vasile Moldovan.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.