Corala „Doxologia”, invitat special la festivalul ”Buna Vestire”

0
1709

Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Iustin, Episcopul Maramureșului și Sătmarului, Corala „Doxologia” a Catedralei Episcopale „Sfânta Treime” din Baia Mare a participat, duminică, 26 martie, la cea de-a XXXI-a ediție a Festivalului Concurs de Muzică Corală Religioasă Ortodoxă „Buna Vestire”, desfășurată la Fundu Moldovei, județul Suceava.
Participarea la acest eveniment s-a înscris în regulamentul organizatorilor care au stipulat obligativitatea participării formației câștigătoare a Trofeului Festivalului din ediția precedentă în calitatea de invitat special.
Corala „Doxologia” este condusă de prof. muzicolog Paula Bondre și abordează un repertoriu diversificat, compus din piese religioase polifonice și monodice, folclor românesc, colinde tradiționale, dar și piese din repertoriul clasic universal.
Scopul principal al coralei este axat pe dorința de a contribui la conservarea și promovarea valorilor religios-morale ale poporului român și de a transmite, prin cânt, dragostea față de Dumnezeu, țară, neam.
Toți doritorii de cânt, frumos și religios sunt invitați să ia parte la repetițiile care au loc în fiecare zi de luni și joi, începând cu ora 19, în incinta Catedralei Episcopale.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.