În Codru, încă o promisiune… iar vine GAZUL!

0
58

Săptămâna trecută, ministrul Economiei, reprezentanți ai ANRE și ai Transgaz au ajuns la Asuaj, în Codru. Unde au mai promis o dată codrenilor rețea de gaz.
Practic, lucrările la magistrala de gaz ce ar veni dinspre Ulmeni ar fi trebuit să înceapă în vara trecută. Acum, promisiunile au fost reiterate. Urmează să se mai descurce proprietatea și exproprierea la încă 3-4 parcele de teren între Mânău și Ariniș. După care, spune Transgaz, cei 14 kilometri de magistrală se pot face în 3 luni!
Apoi, ministrul Economiei a promis sprijin autorităților locale pentru susținerea proiectelor de înființare de rețele de gaz, ca de investiție să beneficieze locuitorii. Să nu rămână doar cu magistrala pe sub nas. Investițiile în rețele se vor face, ulterior, cu fonduri europene. Reamintim, pentru a suta oară, codrenii din Maramureș au mai fost duși cu zăhărelul de miniștrii Remeș și Sereș, cu înființarea rețelei de gaz în zonă, ba la un moment dat chiar se aduseseră țevi. Care au fost ba vândute, ba au ajuns în rețele de alimentări cu apă ale comunelor codrene.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.