Cristian Niculescu-Țâgârlaș, ales în funcția de consilier în cadrul Uniunii Barourilor din România

0
39

Cristian Niculescu-Țâgârlaș: “Sunt onorat să fac parte din structura de conducere a UNBR, iar recunoașterea din partea colegilor care m-au susținut și vo­tat reprezintă o certificare profesională, foarte importantă pentru mine, după 23 de ani de avocatură.”
Congresul Avocaților, desfășurat în data de 9 iunie 2023, și-a desemnat conducerea pentru un nou mandat de patru ani. În fruntea avocaților a fost reales avocatul Traian Cornel Briciu, în calitate de Președinte al Uniunii Naționale a Barourilor din România (UNBR), din echipa de conducere mai făcând parte, ca vicepreședinți, avocații Ion Dragne și Daniel Fenechiu din Baroul București, Mihai Baco – decanul Baroului Alba, Sergiu Stănilă – decanul Baroului Timiș și Liviu Mihai – decanul Baroului Suceava. În cadrul lucrărilor au fost mai fost aleși alți 9 avocați, ca membri ai Comisiei Permanente a UNBR pentru mandatul 2023-2027, specialiști respectați în domeniu, care împreună cu președintele și cei cinci vicepreședinți, vor asigura conducerea colectivă a entității asociative a avocaților din România. Tot Congresul a avut sarcina de a alege și Consiliul UNBR pentru mandatul 2023- 2027, organism colectiv format din 110 membri. Din partea județului Maramureș au fost aleși avocații Florin Andreicuț – decanul Baroului Maramureș și Cristian Niculescu-Țâgârlaș – președintele Comisiei juridice de numiri, disciplină, imunități și validări și membru al Comisiei pentru constituționalitate din Senatul României.
“Mulțumesc tuturor colegilor avocați care m-au susținut și votat pentru funcția de consilier în cadrul Uniunii Barourilor din România, colegilor din Baroul Maramureș și președintei Casei de asigurări a avocaților. Îi asigur pe toți că voi continua misiunea asumată de a crea legături mai puternice între Parlament și Uniunea Barourilor din România, asigurând astfel condiții prielnice pentru o mai bună legiferare, UNBR putând prin corpul de profesioniști pe care îl are la dispoziție să asigure expertiza necesară pentru îmbunătățirea legislației, ce vizează activitatea justiției” a concluzionat avocatul Cristian Niculescu-Țâgârlaș, membru al Consiliului UNBR și președinte al Comisiei juridice de numiri, disciplină, imunități și validări a Senatului.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.