Manifestări, spectacole la teatru…

0
38

Miercurea de Poezie în cadrul Festivalului de Teatru „Atelier”

Azi, 14 iunie 2023, de la ora 20,30, la Teatrul Municipal – Sala Studio – va avea loc un recital de poezie, invitatele acestei ediții fiind poetele Ioana Crăciunescu și Adela Naghiu. (o.m.)

„O nebunie de teatru-fizic” la Atelier

Azi, 14 iunie, de la ora 22, în cadrul Festivalului de Teatru Atelier, Teatrul Szigligeti Oradea prezintă în Sala Mare a Teatrului Municipal Baia Mare, spectacolul „Schmurz”, „o nebunie de teatru-fizic”, după Boris Vian, regia și coregrafia: Gyorfi Csaba. „Spectacolul este o goană nebunească în care personajele fug spre o viață mai bună, în speranța supraviețuirii”. (c.t.)

Spectacol de dans contemporan

În Sala Mare a Teatrului Municipal Baia Mare, azi, 14 iunie, de la ora 17, se joacă spectacolul „Placebo”, un spectacol de dans contemporan, conceptul și coregrafia îi aparțin lui Arcadie Rusu. Placebo „este metafora căutării unui tip de vindecare alternativă, este pastila de care medicina clasică a uitat, preocupată să ne trateze simptomele și nu cauza”. (c.t.)

Carte de Eugène Ionescu, lansată la teatru

În foaierul Teatrului Municipal Baia Mare, azi, 14 iunie, de la ora 21.30 va fi lansată cartea „Un om sub semnul întrebării”, de Eugène Ionesco. Evenimentul va avea loc în prezența traducătorului Doru Mareș.
(c.t.)

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.