Șincaiștii, premiul I la un concurs național de aplicații mobile

0
54

Echipa Colegiului Național „Gheorghe Șincai” Baia Mare, participantă la Concursul național de programare de aplicații mobile Hardcore Entrepreneur”, a câștigat Premiul I pe țară, alături de Colegiul Național „Sfântul Sava” din București.
Competiția a fost organizată de Facultatea de Inginerie în Limbi Străine din cadrul Universității Politehnice din București și cluburile de programare pentru copii și tineri Punctul IT fiind destinată elevilor de gimnaziu și liceu din învățământul de stat și particular din România.
Concursul a avut o componentă de 40% IT și 60% plan de afaceri.
„În ultimele două luni, am fost onorat să fiu alături de elevii Adrian Cheța, Patrik Contra, Raris Moiș și Andrei Pop din clasa a XI-a B, în calitate de mentor pentru o competiție foarte interesantă: Concursul național de programare de aplicații mobile Hardcore Entrepreneur. Echipa Colegiului Național “Gheorghe Șincai” din Baia Mare a conceput o afacere tip aplicație smart­phone numită “Next Owl” care vizează industria timpului liber din întreaga țară și nu numai. Sunt foarte mândru să vă anunț că echipa “Night Owl” a câștigat Premiul I pe țară, alături de Colegiul Național “Sfântul Sava” din București. Sunt extrem de mândru de ei. Au fost mult peste așteptările mele”, a subliniat prof. Gavril Ardusătan.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.