Spectacole de teatru…

0
75

Viața lui Omm

Azi, 15 iunie, de la ora 11, în Sala Studio a Teatrului Municipal Baia Mare, se joacă spectacolul „Viața lui Omm”, coordonator Eduard Bândiu. O coproducție a Teatrului Municipal și Asociației Artspot Baia Mare, spectacolul prezintă „viața lui Omm, viața oricărui om, modelată de toți oam(m)enii cu care intră în contact. Avem ocazia noi, ceilalți – oameni sau animale, să privim din exterior anatomia unei vieți, ca pe un show de televiziune și să ne inspire să ne bucurăm de efemeritatea condiției noastre și asumarea responsabilității asupra ei”. (c.t.)

Apocaliptic improbabil

În Sala Studio a Teatrului Municipal Baia Mare, azi, 15 iunie, de la ora 13, Asociația Art­spot Baia Mare vine cu spectacolul „Apocaliptic Improbabil”, coordonator Andrei Han. “Într-o lume marcată de o apocalipsă ipotetică, mai multe scenarii se desfășoară sub privirile noastre. Ele sunt simulări ale unei vieți într-o lume postapocaliptică, iar situațiile propuse sunt în fiecare dintre cazuri improbabile – posibilitatea ca ele să se petreacă fiind de cele mai multe ori de domeniul absurdului”. (c.t.)

„Fiul” la teatru

În cadrul Festivalului Internațional de Artele Spectacolului „Atelier”, azi, 15 iunie, de la ora 19.30, Teatrul Regina Maria – Trupa Iosif Vulcan va aduce pe scena Teatrului Municipal Baia Mare spectacolul „Fiul”, de Florian Zeller, regia Bobi Pricop. “Fiul” este o dramă de familie care tratează într-un mod realist un subiect sensibil: depresia la adolescenți și suferința prin care trec toți cei care se confruntă cu o astfel de problemă.
(c.t.)

Nuntă… în stradă

Teatrul de Nord Satu Mare – Trupa Mihai Raicu aduce azi, 15 iunie, de la ora 17, un spectacol stradal, în cadrul Festivalului Internațional de Artele Spectacolului „Atelier”. „Nunta” se va juca în Piața Cetății din Baia Mare. „Fiind un spectacol stradal, s-a folosit de cel mai cunoscut personaj al reprezentației stradale, mimul. Apariție de obicei singulară, o regăsim aici într-o multitudine de personaje, dar care toate fac parte din același ansamblu. Iar singurul lucru care contează e relația dintre personaje”. (c.t.)

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.