IPJ Maramureș face înscrieri pentru Academia de Poliție

0
108

Inspectoratul de Poliție al Județului Maramureș a început selecția candidaților pentru concursul de admitere la programul de studii universitare de master profesional pentru formarea ofițerilor de poliție “Științe penale în asigurarea ordinii și siguranței publice” în anul universitar 2023-2024, la Academia de Poliție “Alexandru Ioan Cuza” București.
La concursul de admitere la programul de studii universitare de master profesional pentru formarea ofițerilor “Științe penale în asigurarea ordinii și siguranței publice” au fost scoase la concurs 75 de locuri.
După absolvirea programului de master profesional, absolvenții vor fi repartizați în cadrul structurilor Poliției Române, potrivit nevoilor beneficiarului.
La concursul de admitere pot participa absolvenți cu diplomă de licență sau echivalentă ai învățământului superior de lungă durată sau absolvenți cu diplomă de licență sau echivalentă ai programelor de studii universitare de licență cu minimum 240 de credite de studiu transferabile.
Înscrierile se efectuează până la data de 26 iulie, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică, prin completarea și depunerea cererii-tip de înscriere, exclusiv în format electronic, la adresa de e-mail a unității de recrutare, respectiv resurseumane@mm.politiaromana.ro, iar depunerea dosarelor de recrutare se realizează până la data de 4 august, la sediul IPJ Maramureș,
Relații suplimentare la 0262207711.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.